返回列表 回復 發帖

巴克萊英超挑戰盃最新消息!!!

一定係車仔啦!!

明天將有巴克萊英超挑戰盃的新聞發佈會,正式公佈參賽隊伍及有關賽事細節。

每兩年一度的巴克箂英超挑戰盃,都由3隊英超球隊,以及主辦城市的主隊競逐,明天公佈3隊參賽的球隊,概念是在英超榜上、中、下游球隊各一,今次「?飛」隊,有一隊是榜首的藍軍,相信必大受香港球迷歡迎。

詳細資料,留待明天大會正式公佈,我在這裡不講了。
全力主持我支持你~ 進步主持我支持你~
希望黑池能以中游球隊身份訪港!!!
中游請黑池,下游唔該請肝池!!!
利記, 曼聯個D唔黎? 冇錢黎搵下錢都好
hamster 發表於 2010-10-19 09:57
兩隊都係我愛隊!!
一條橋加兩個池如果係呢個戲碼必入場睇呀
兩隊都係我愛隊!!
heartace 發表於 2010-10-19 10:05
一條橋加兩個池如果係呢個戲碼必入場睇呀
火爆仔N 發表於 2010-10-19 10:12
不過如果降班就乜游都請唔到
千奇唔好!! 你一定未聽過上次佢地來班"肝"迷在大球場的事跡喇!~ 上次佢地對南華, 班人當正自己在主場, 一有南華FANS拍下手就"啤實你~", 好喇強哥入一波仲大件事! 想起身都唔敢呀!!

我想睇波only.....唔駛呀!?
千奇唔好o黎..................
千奇唔好!! 你一定未聽過上次佢地來班"肝"迷在大球場的事跡喇!~ 上次佢地對南華, 班人當正自己在主場, 一有南華FANS拍下手就"啤實你~", 好喇強哥入一波仲大件事! 想起身都唔敢呀!!

我想睇波only.....唔駛呀!?
千 ...
turbowing 發表於 2010-10-19 10:36
你唔好講到好似主場都係咁。 起碼我坐樓上就唔見有咁嘅問題。

你Big 4 隊隊來到都會變左主場咁架啦

下游請利記law, 講白d, ok?
你唔好講到好似主場都係咁。 起碼我坐樓上就唔見有咁嘅問題。

你Big 4 隊隊來到都會變左主場咁架啦

下游請利記law, 講白d, ok?
mwong524 發表於 2010-10-19 10:39
是真的.....